Лимонна кислота


Кристалічна речовина білого кольору, температура плавлення 153 ° C. Добре розчиняється у воді, розчинна в етиловому спирті, малорозчина  в діетиловому ефірі. Є слабкою кислотою. Солі  та складні ефіри лимонної кислоти називають цитратами.

Сфера застосування:

1) використовується як смакова добавка, регулятор кислотності і консервант у харчовій промисловості (харчові добавки E330-Е333), у виробництві плавлених сирів, напоїв, сухих сумішей для приготування шипучих напоїв

2) Застосовується в медицині, в тому числі в складі коштів, що поліпшують енергетичний обмін

3) У косметиці використовується як регулятор кислотності косметичних засобів, як буферних розчинів, хелатуючий агент, в сумішах для приготування «шипучих» ванн

4) У нафтової видобутку при бурінні нафтових і газових свердловин використовується для зниження pH бурового розчину після лужних ванн

5) У будівництві лимонну кислоту застосовують як добавки до цементного і гіпсовому розчинів для уповільнення зчеплення

6) Широко використовується у побутовій хімії в якості очисного кошти нагрівальних поверхонь

Фасування: мішки по 25 кг

Виробник:  Китай.

ТОВ "АНЕДА"

Оптова торгівля хімічною сировиною та харчовими інгредієнтами

Наші контакти



© 2022