Оцтова кислота 99,8%


Оцтова кислота є прозорою, безбарвною рідиною, що має різкий запах та небезпечну наривну дію. Утворює з металами солі — ацетати. Плавиться при 16.75 °C, кипить при 117.9 °C за нормального тиску. Оцтова кислота — один з базових продуктів промислового органічного синтезу. Більш ніж 65 % світового виробництва оцтової кислоти іде на виготовлення полімерів, похідних целюлози та вінілацетату. Полівінілацетат є основою багатьох ґрунтівних покрить та фарб. З ацетатної целюлози виготовляють ацетатне волокно. 

Сфера застосування:

1) в харчовій промисловості (харчова добавка E260) і побутової кулінарії, а також в консервуванні

2) для отримання лікарських і запашних речовин, як розчинник (наприклад, у виробництві ацетилцелюлози, ацетону)

3) У текстильній промисловості при фарбуванні і друкуванні тканин

4) в промисловості – окислення параксилол киснем повітря в терефталеву кислоту

5) для проведення окислення різних органічних речовин

Фасування: цистерна (під замовлення),  євро куби (1050кг), каністри 10л., 20л.

Виробник: Китай, Британія, Туреччина.

ТОВ "АНЕДА"

Оптова торгівля хімічною сировиною та харчовими інгредієнтами

Наші контакти



© 2022