Сульфамінова кислота


Сульфамінова кислота – органічна сполука. Синоніми назви: сульфамінова кислота, аміносульфонова кислота, амідосульфонова кислота, амідосірна кислота, моноамід сірчаної кислоти.  Реактив являє собою невеликий білий або світло-сірий кристалічний порошок. Не має запаху, водорозчинний. Розчиняється в ацетоні, діетиловому ефірі, метанолі. Дуже погано горить, розкладається при нагріванні до +260 ° С.

Кислота активно вступає в реакції з різними органічними і неорганічними речовинами. Взаємодія з металами, їх оксидами, карбонатами і гідроксидами призводить до утворення солей – сульфаматів.

Сфера застосування:

1) У хімічній промисловості, сировина для органічного синтезу; для виробництва гербіцидів; миючих, чистячих, дезинфікуючих засобів; антинакипінів. У синтезі ароматичних диазосоединений – для видалення зайвої азотної кислоти.

2) У нафтовидобувній промисловості: для очищення, відновлення, збільшення продуктивності свердловин.

3) Для розчинення важковидаляючих сольових відкладень і продуктів корозії устаткування, трубопроводів, ємностей на ТЕЦ, заводах харчопрому, целюлозно-паперової промисловості, в комунальних мережах, суднових установках, в теплообмінному обладнанні різного призначення.

4) Для очищення посуду і приладдя на підприємствах громадського харчування; для дезінфекції обладнання в харчовій галузі.

5) У текстильній промисловості – для виготовлення тканин з підвищеною вогнестійкістю.

6) Входить до складу електролітів, засобів для нікелювання, використовується для травлення харчової жерсті.

Фасування: мішки по 25 кг

Виробник: Китай та Росія.

ТОВ "АНЕДА"

Оптова торгівля хімічною сировиною та харчовими інгредієнтами

Наші контакти



© 2024